fredag 5. november 2010

Lov

Kall meg gledesløs eller kjiiip. Her i huset får ingen julemarsipan, julesild, julenisse eller noen form for pepperkake komme innenfor døra før 1. desember. Førjul og jul har vi i desember. Ikke i slutten av september, oktober eller november. Ønsker dere en fruktig og sunn helg!
Ingen regel uten unntak. Klementinene har fått innpass.

6 kommentarer:

 1. Haha, jeg er SÅ enig! ;o)

  Hvordan går det med julekulene? :o)

  SvarSlett
 2. Heidi: takk som spør! Tenkte jeg skulle sende over mobilbilde av halvferdig strikket kule. Selvfølgelig ikke halvparten så fin som dine, men jeg får det til! Trur eg;-)

  SvarSlett
 3. Juleklementiner er så godt - og det blir ein ikkje lei av sjøl om ein startar nå :)
  Eg og prøver å halda igjen til 1.desember med juleting. Mulig at eg lar meg presse til å kjøpe ein boks med pepperkaker før den datoen, men ikkje noko anna!
  Ha ei sunn helg du og! :)

  SvarSlett
 4. Klementiner er jo en del av fem o dagen, er det ikke? Så dette er ikke juks. ☺

  SvarSlett
 5. Her har vi faktisk kjøpt noen flasker med julebrus. Vi er ingen store brusdrikkere, men julebrus er "GÅTT"! Også juksa jeg og lillesøster og spiste lyse kakemenn i stedet for potetgull til fredagskosen i går kveld. Men vi er ikke klar for så veldig mye mer. Men vi kommer til å sette opp adventstaken og stjerna før første desember, du har vel ikke tenkt å hoppe direkte inn i 2 advent? ;)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!