tirsdag 30. november 2010

Musikk tel arbe!

Regner med at det er flere enn oss som har det travelt i kveld? Frykt ikke, gjør det til en koselig stund. Sett på god musikk og ta noe rødt i glasset. Fyr i peisen. Det er advent, og i morgen er det en stor dag for alle små og håpefulle. Lytt til denne og la roen senke seg. Maria Mena har levert den fineste julesangen på mange år. Fra Bent Hamers film "Hjem til jul", som vi må få sett - snarest. (skal bare få pakka inn de 48 tingene først. 18-åringen fikk sjokkiskalender fra Rema 1000 ..)

"Hjem til jul" er basert på Levi Henriksens novellesamling,  "Bare mjuke pakker under treet" som ble utgitt i 2005.


3 kommentarer:

  1. Helt enig, nydelig sang til en film som må sees! Selv har jeg jo allerede sett den men dette er en film som bare blir bedre jo nærmere høytiden vi kommer. Lykke til med kalenderne!

    SvarSlett
  2. Nydelig sang, men neppe passende arbeidsmusikk om man skal være skikkelig effektiv og vaske rundt og hei og hå. ☺ Men det skal jo ikke jeg....Ikke skal jeg pakke inn kalendergaver heller for det var jeg faktisk ferdig med for mange dager siden...å, kjenner jeg er fornøyd med den.

    SvarSlett
  3. Den filmen skal jeg se. Men klok av skade skal jeg ikke satse på selskap av Høvdingen. Ikke har vi barnevakt og ikke liker han Levi henriksen. Og kommentarfeltet ditt er ekkelt hakkete å skrive i. Er det min eller din data som har skylden tror du?

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!