torsdag 18. november 2010

Hemmafru (with a mission)

Puh! Det er slitsomt å være hemmafru. I to dager skal det avspaseres, og egentlig hadde jeg tenkt at alle julegaver skulle gjøres unna nå. Så var vi ferdig med det lissom. I denne velkalkulerte planen glemte jeg én viktig detalj. Jeg er ikke spesielt glad i å shoppe - og kombinasjonen glohett kjøpesenter og manglende glede over å kjøpe alle disse tinga er rett og slett utmattende. Men jeg er i alle fall i gang. Men i morgen, da står jeg over. Da skal det koses.

6 kommentarer:

 1. Hehe! Slik har eg det med shopping også....men skal ein så skal ein.
  Lykke til med plan for avspaserigsdagane.

  SvarSlett
 2. Nettshopping er greit. Lykke til med hemmadag!

  SvarSlett
 3. Liker heller ikkje å gå i kjøpesenter. Eg trudde vi var ganske få damer (jenter) som mislikte dette, så det er alltid kjekt å finne likesinna! :)
  Lykke til med kosedag i morgon!

  SvarSlett
 4. Nettshopping! Gjør det nå så får du varene i god tid før jul og bare kan kose deg fram til julaften. ☺

  SvarSlett
 5. Å - du er ikke alene. Det er ikke noe jeg liker mindre enn shopping og kjøpesenter. Gjør som foreslått over her: ta deg en kaffe eller 4 og ta runden på nettet. da kan du både gjøre litt forefallende husarbeid og shoppe samtidig :) Nyt fridagene!

  SvarSlett
 6. Det problemet har ikke jeg, desverre hadde jeg så nært sagt.
  Jeg har nemlig svart belte i shopping, sånt kan bli dyrt....

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!