søndag 21. november 2010

Dette er IKKE julelys!

For den veldig uvitende kan den nyinnkjøpte lysslynga som tilfeldigvis er plassert i noen skrinne plommetrær her i hagen, minne om julebelysning. Dette er selvfølgelig ikke tilfelle. Husmora har drømt om ei slik lysslynge med ekte pærer siden julebordstider i fjor. Det har vært en lang og hard kamp for å finne den rette. I følge en viss Belysningsekspert på nettet var det ikke spesielt vanskelig å få tak i. Som sagt, så kredittkortnummer tastet inn i midten av desember i fjor. Men lysslynga dukket aldri opp, og etter utallige purringer kunne de fortelle at (ooops!) lysslynga var knust ved ankomst Belysningseksperten, og at de ikke så noen som helst løsning på problemet. Og dermed var det ikke bare pærene som ble knust, for å si det sånn. Etter en depressiv periode var det på tide med en ny jakt etter den rette.Etter intens research viste det seg at  Granit på Grünerløkka hadde! Og nå henger de her, altså.

Min alltid entusiastiske husbond utbrøt følgende da han fikk se den fantastiske lysslynga: "Åååå (beundrende her) så flotte!! Sånne har jeg alltid drømt om å ha hengende tilfeldig plassert i noen skrinne plommetrær i hagen. Det minner meg om våre flotte Europareiser, hvor de har slike lysslynger på hvert et gatehjørne. Såå romantisk, og så ikke jul.. Jeg skjønner veldig godt at du valgte å bruke en urimelig sum penger på en slik slynge, særlig den samme dagen som du kræsja bilen vår, kjære..!!!"


Nei. Han sa ikke det. Det han sa, var følgende: "Oj, oj, oj!! Nå ble det jul." Mannfolk, altså.

10 kommentarer:

 1. Jeg fant en kvistbukett med dekorlys på og min mann sa følgende: "nei!"
  Og så "formildende": "ok, hvis du vil ha dem. Men. NEI".
  Mannfolk, ja...

  SvarSlett
 2. Hehe, tror ikke jeg veit om noen som er så "jula begynner ikke før i desember" som gjør så mye julegreier før desember! ;o) Nå er det snart jul! I skrivende stund bare 32 dager 3 timer og 7 minutter! :D

  SvarSlett
 3. Stå på! Lys året rundt. Og heia jula, uansett hva disse lysene dine symboliserer...

  SvarSlett
 4. Heidi ! Det ER ikke juleslynge, denne typen lysslynge selges på sommeren også! Det er jo en fantastisk måte å skape stemning ute på - HELE året. Jeg skal jammenmeg snarest inn og skaffe meg jeg og:) Finefinefinefine!!!

  SvarSlett
 5. Minner meg om midtsommar desse lysa!!
  Og dei spøta kulene dine vil eg sjå ;)

  SvarSlett
 6. Flotte lys, det er vel helårs for den vil være fin ved st.Hans også. ☺

  SvarSlett
 7. Den var kjempeflott..mannfolk sier ikke alltid det vi vil høre ;o) men tanken på det han kunne ha sagt var jo veldig fin :oD

  SvarSlett
 8. Mine foreldre hadde ei slik ei - kun til jul. Men da var det kulørte pærer. Koster ei formue! Du får antakelig 5 km med vanlig julebelysning for prisen av ei kulørt pære.
  Men di lysslynge var ikkje jul nei! Eller - til jul er den jo jul. Og ellers i året er den ei lysslynge. Eller?

  SvarSlett
 9. Sånne lys er så fine, det være seg til jul eller ellers i året!
  Jeg vil også ha!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!