torsdag 6. mars 2008

You`ve gotta work it out!

Mia i Myra har pådratt seg en betydelig kulemage. Det ser ganske rart ut på en kropp som ikke er dimensjonert for slikt. Alle i familien prøver så godt de kan å begrense matinntaket hennes, uten at det har gitt så tydelige resultater. Mia i Myra er nemlig bedagelig anlagt. Her skal man ikke røre seg for mye.

Likhetene mellom husmor og Mia er påfallende. Husmor var også på vei til å pådra seg kulemage. Kombinasjonen av et bedagelig liv, tre fødsler og kontorjobb er ikke idéell. Men nå har husmor fått opp dampen. Ikke siden Jane Fona satte standarden på 80-tallet, (hvem husker vel ikke de rosa leggvarmerne?) har husmor vært så inspirert som nå. Men det handler ikke lenger så mye om forfengelighet. For etter å ha vært døden nær de første treningstimene, går alt så mye bedre nå. Og resultatet er merkbart i form av større utholdenhet og bedre humør. Kroppen får heller være som den er!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!