torsdag 20. mars 2008

Blodstrupmoen

Mia i Myra er ikke glad i biler. Heldigvis for henne er hun rask i bevegelsen og løper fort unna så fort det kommer en bil. Så langt har det gått bra, og Mia lever i beste velgående. I Myra er det mange små veier på kryss og tvers, og derfor tilhørende 30 km/t grense. Men med våren i anmarsj synes det som om farten øker samtidig med tempraturen utendørs. En skulle nesten tro de var inspirert av Flåklypa alle mann. De kommer i susende fart, uten tanke for at Myra har mange små som er ute på årets første sykkeltur, går i veikanten for å plukke hestehov eller rett og slett leker utendørs. Det er altså det barn pleier å gjøre nå om våren.

Så husmors innstendige bønn lyder som følger: senk farten! Ikke lek Blodstrupmoen hver gang du svinger nedom Myra, om du nå er tilfeldig innom, eller bor her. Ikke alle er så raske i bevegelsen som Mia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!