fredag 14. mars 2008

Jeg vil ha prinsessekjolen på!

Lille I og lille A er to meget bestemte små damer. Spesielt kommer dette til syne når dagens antrekk skal velges. For det er ikke likegyldig hva man har på seg. Alt fra truse til jakke, lue og sko må stemme overens med dagsformen. Dette er selvfølgelig noe enhver jente vet, men det fører unektelig med seg noen konfrontasjoner i heimen. For hvordan forklarer man for en fire-åring at det regner i dag, og at det er litt dumt å ta på seg prinsessekjolen akkurat da? Og hvordan forklarer man at et sammensurium av mønstre, farger og ulike typer klesplagg ikke akkurat ser så innmari stilig ut - selv om sju-åringen er av en helt motsatt mening?

Og mens meglingen pågår og klokka tikker og går, har jammen lille A klart å kle av seg igjen, hun vil ikke ha bukse på, men PRINSESSEKJOLE! Akk ja. Hverdagen byr på utallige utfordringer for både små og store. Så hvis dere syns at ungene våre er litt merkelig kledd i ny og ne, så skyldes det altså en kombinasjon av sterk vilje og dårlig tid, og ikke det at det mangler på gode og fornuftige klær i klesskapet.. (Og ps! I slike tilfeller har de med seg ekstra klær i sekken..) Sånn i tilfelle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!