mandag 24. mars 2008

Og der! var ferien over

Mia i Myra konstaterer at påskeferien er defintivt over. I morgen er det hverdagen som rår. Opp klokka seks, matpakkesmøring, kjøring til barnehage og skole, jobb, henting i barnehage og skole, middagslaging, rydding, vasking av klær, legging og så var det på`n igjen neste dag. Enhver ferie avsluttes med et visst vemod. Hvor ble det egentlig av alle disse ubrukte dagene som lå foran oss? Vi fikk jo ikke gjort halvparten av det vi planla på forhånd?

Samtidig er det utrolig DEILIG at hverdagen er her igjen. For nå må det innrømmes: vi er litt lei av det meste nå. Vi føler oss mette av både det ene og det andre som har med påske å gjøre. Og når kroppen er uthvilt og matchvekta har presset seg oppover, ja da er det på tide å komme seg litt i aktivitet igjen! Og når fredagen er her kan vi puste lettet ut og tenke at "jammen er det deilig at det er helg nå!" Og dessuten: så utrolig heldige vi er som kan nyte hverdagene også! Det er noe å tenke på når klokka ringer klokka seks i morgen tidlig...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!