mandag 31. januar 2011

Reiseuke

Mulig en rosa koffert hadde gjort susen. Den hjelper kanskje ørlite mot pakkevegring?
Denne uka blir spist opp av to reiser i hver sin ende og med hver sin deltaker. Jeg er ikke glad i disse ukene. Rytmen forstyrres, ting blir - logistikkmessig - så mye mer utfordrende for både far og mor. Vi møtes på midten - på onsdag. Da må vi gjøre det beste ut av det. Men sent fredag kveld gjenreises balansen. Det blir bra, kjenner jeg.

6 kommentarer:

 1. Jeg tror fullt og fast på at en lekker koffert - ja, gjerne rosa - hjelper på ganske mye.

  SvarSlett
 2. En sånn rosa koffert hadde sikkert bedret på reisehumøret. God tur. Skal selv avgårde noen dager og det blir deilig å slippe unna viftebråket i heimen...men får ørlite grann dårlig samvittighet når jeg gleder meg og sjuåringen proklamerer at hun gruer seg og vil savne meg....

  SvarSlett
 3. Jeg skjønner deg godt. Det vanlige, regelmessige er det beste. Det er nok med hverdagens mylder og styr.

  SvarSlett
 4. Vil ha rosa koffert! Her er reisedelen svært ujevnt fordelt. Noen ganger ønsker jeg at det var jeg som gikk ut døra i grålysningen med koffert og hodet fylt emd jobbgreier...Jaja, jeg var borte en uke i fjor...

  SvarSlett
 5. Heime best :) Men uansett, god tur med koffert!

  SvarSlett
 6. Takk alle sammen! Hjemme igjen nå, glad og fornøyd. Til Fru S: Du fikk meg på bedre tanker. Jeg ER jo heldig som får være med på spennende ting!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!