onsdag 19. januar 2011

Bekjennelser fra dusjen

Når det kommer til personlig pleie er jeg en skikkelig latsabb. Ikke slik og forstå at jeg ikke vasker meg og sånn, for det gjør jeg, men alt det andre, det som krever en viss innsats, ja der sluntrer jeg unna. Jeg gidder ikke å jakte på den perfekte mascaraen eller manikyrere neglene. Jeg gidder ikke å lese om cellulittkremer og bruke massevis av penger på at jeg muligens blir en smule smukkere. Jeg skygger unna alle artikler med tips om hvordan fest- og hverdagssminken skal være akkurat denne sesongen. Men av og til blir jeg begeistra over et produkt. Denne fikk jeg (typisk nok?) i gave til jul. Og den er fantastisk. En liten sveip over kroppen med denne såpa, og jeg føler meg fullstendig som et nytt menneske.Skuldrene senkes og dagen kan starte. Og det er ikke tull engang. Det er sikkert fordi "balance me" er fri for parabener, sulfater, dea (?), (pegs?), petroleum, mineraloljer, kunstige lukttilsetninger og farger, silikon og propylenglykol. Og ikke nok med det. Dette produktet har visstnok vunnet "The Green Beauty Bible Awards".

Løp og kjøp. Ps. Jeg er ikke sponsa av noen forhandler for å skrive dette relativt reklamefremmende innlegget. Dersom den norske forhandleren allikevel skulle komme over denne rosende omtalen, kan dere godt sende meg en flaske til. Som takk for hjelpa, liksom.

 

4 kommentarer:

 1. Å - så godt å høre fra noen andre som er rene og pene, men ikke hekta på den perfekte maskaraen! ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Har den vunnet en award?!! Da MÅ det jo bare være kvalitet! Takk for tips!

  SvarSlett
 3. Eg er som du når det kjem til hygiene, men utan vidundermiddelet ditt. Går i Lano her..

  SvarSlett
 4. fin reklame! Du burde få ein del gratis-flasker for den der! :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!