torsdag 27. januar 2011

Ønskefé søkes til musikalske opplevelser; Bill.mrk: Musikkinteressert dame, 39+

Når jeg blir voksen (les i betydningen med litt flere penger på bok og atskillig mer fritid) ser jeg for meg at jeg formelig skal flakse avgårde fra den ene kulturelle begivenheten til den andre. Inntil så skjer, kan jeg alltids håpe på at en ønskefé dukker opp med en magisk stav for å trylle fram billetter til disse tre begivenhetene i nærmeste framtid: 


1) Woody Allen and his New Orleans Jazz Band: Oslo Konserthus, 21. mars, pris: 830 kroner. Strengt tatt aner jeg ikke om Woody Allen er spesielt flink til å traktere klarinetten, men samma det. Woody Allen er jo Woody Allen! Selve inkarnasjonen av min svært romantiserte forestilling om et kunstner/akademikerliv i drømmebyen New York. Woody Allen er en levende legende, sikkert en veldig rar mann, men genial på sitt beste. Åå, jeg skulle gjerne ha vært i Oslo Konserthus, men 830 kroner, det er stiv pris! 2) Lissie: Sentrum scene 26.(utsolgt) og 27. mars, pris: 270 kroner. Søte, tøffe og befriende ujålete  Lissie kommer til Oslo i mars. Den første konserten ble utsolgt på null komma niks, og derfor ble det ekstrakonsert. Lisse stod for en av fjorårets mest fengende utgivelser, albumet "Catching a Tiger" er vel verdt å høre på, gang etter gang. 270 kroner er fullt oppnåelig for de fleste, så her trenger jeg vel strengt tatt ingen ønskefé. Jeg skal bare betale den strømregninga først. 


3) Hans-Erik Dyvik Husby: "I ljuset av av Cornelis", Oslo Konserthus, 11.februar, pris: 400 kroner Det aller, aller beste ville selvfølgelig vært å oppleve Cornelis Vreeswijk i levende live, men siden det er en umulighet, vil jeg gjerne høre på Hans-Erik DH - som har fått gode kritikker for filmen "Cornelis" og enda bedre kritikker for albumet "Cornelis", vel fortjent. For dette er fine tolkninger av Skandinavias største visesanger gjennom tidene. Det eneste jeg lurer på, er hvor lenge Hans-Erik DH skal omtales som "TurboHank." Bare single billetter igjen, må få ut fingeren snarest om dette skal bli en realitet. 


Ønskefé søkes med umiddelbar virkning. Alternativt har vi morsdagen som seiler opp om ikke så lang tid. 

Hva vil du oppleve i vår? 

2 kommentarer:

  1. Eg skulle ha vore med deg! Og eg skulle ha vore ønskefeen din ;) Har betalt rundt 1000 kr for mange av konsertbillettane mine + nokre 1000 for reise til Oslo. Alltid Oslo ting skjer...Men konsert er kjekt, så det vert prioritert.
    Eg hadde no håpt på ein U2 konsert i år, eg då. Eller at gæmlisane i Rolling Stones tok ein siste tur....eller Bruce eller :))

    SvarSlett
  2. Jeg sender invitasjon straks ønskefeen har dukket opp!

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!