tirsdag 7. april 2009

Prosjekt "Rydde barnerom"

Sortering...

Samme type leker i separate bokser er lurt.. (her gjelder ikke husfar-metoden som går ut på å slenge alt oppi en tilfeldig valgt boks...)

Posted by PicasaVi fant et par veldig slappe englevinger på vår vei mot ordning&reda...
Denne husmora skulle bare støvsuge og rydde sammen noen klær, men endte opp med prosjekt "Rydde barnerom". I den forbindelse stiller man seg to spørsmål:
1) hvor lenge varer det denne gangen?
2) hvorfor er det alltid husmødrene som ender opp med denne jobben?
Uansett: husmor angrer bittert på hele prosjektet og kommer aldri, aldri til å bli ferdig i tide til "fruene". Heldigvis har vi Get-boks..

6 kommentarer:

 1. Hmmm,hva er dette med ferie og rydding. Skulle ikke vi sitte i solveggen og bare nyte nå da? På søndag var det jeg som bare skulle "rydde litt" på lillesøsters rom, jeg lå på alle 4 og sorterte bittesmå legomikrofoner og legohårbørster i to timer. Men hvor lenge varer det? Hos oss varte det i et tiendedelssekund så var det alt for fristende og ta ut alt i den ene kurva. Jo ryddigere det er jo morsommere er det tydeligvis og leke med lekene sine og...:) Godt å få det unna, nå kan du nyte ferien videre uten å tenke for mye på dette lekerotet... Fortsatt god påske!

  SvarSlett
 2. Må sorteres ordentlig ja.. Skjønner deg der altså. ;) Man finner også masse når man rydder ja, hehe, nydelig.. Rydde dag for meg imorgen, leil min skal være strøken når jeg drar på ferie imorgen kveld og det vil si at jeg må nok stå opp senest kl.08 hvis jeg skal komme meg gjennom alt. :D hehe.. Ha en strålende påske og håper dere får bra vær.

  SvarSlett
 3. Så utrolig flink du har vært da!
  Heldigvis for meg har jeg en super ryddig 12 åring som tørker støv, vasker og rydder på rommet sitt både titt og ofte - noen ganger har jeg følelsen av at det skjer daglig der inne, mulig hun har fått noen gener direkte fra svigermor på den fronten.
  Til gjengjeld har jeg en på 9 år, som ikke har fått et snev av de samme genene over hodet..
  Jeg hadde en sånn oppryddning som du nevner for ikke mindre enn 2 mnd siden og nå ser det bare helt grønn jævelig ut igjen.
  Mulig jeg rett og slett må gjøre noe med det i påskenjeg også!

  SvarSlett
 4. C-mor: ja, det virker som om ungene finner det litt mer fristende å leke med tingene når det er orden i sakene. Og ferie og rydding hører vel sammen, når ellers har man tid til sånne prosjekter? Fortsatt god påske til deg også!
  Cathrine: god tur til fjells! Og det er deilig å komme hjem til et ryddig hus, så da får du belønning for strevet!
  Prinsesse: jeg tror man bare må innse at det må ryddes både titt og ofte. Heldige du som har fått ei med ryddegener - det er en bra egenskap..:)

  SvarSlett
 5. årsaken til at vi rydder og ikke mennene er kanskje at de etter en halvtime ville tilkalt container og kastet absolutt alt, uten tanke på hva som er arvet, kjøpt selv, fått av bestevenner, og så videre?

  SvarSlett
 6. Fru Storlien: du har et poeng der, gitt! :) Men skruer tar mennene vare på! (i alle fall min!)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!