fredag 17. april 2009

Goode venner...!

Lykken er å ha et søskenbarn! Jentene koser seg i hverandres selskap og ligger i skrivende stund med hver sin DS og spiller litt mot hverandre, og skravler som jenter gjerne gjør. Det er stor stas å få besøk av søskenbarnet....
Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Det er koselig med søskenbarn man kan være venner med! Linn har ei kusine som er fem uker yngre og de hadde mye glede av hverandre da de vokste opp. De var sågar naboer en periode. Nå som de er store, er de kanskje litt mer til og fra-venner, men de har da ganske mye kontakt fortsatt! :o)

    SvarSlett
  2. Det er supert med søskenbarn og tremenninger osv. som en kan finne på ting sammen med gjennom hele oppveksten, det blir nesten som søsken bare at man ikke krangler fullt så mye!

    SvarSlett
  3. Heidi og HKH: ja, jeg har også gode minner om samvær med søskenbarn! Og jeg syns det er så koselig å få tantebarn-besøk, så dette er vinn-vinn for alle parter!

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!