mandag 6. april 2009

Hipp, hipp hurra!

Akkurat sånn pynter en ekte prinsesse seg! I nyervervet Askepott-kjole, såklart!

Husmor kom etterhvert på at det skulle være 5 lys på kaka, ikke tre...!


Krona fra barnehagen har blitt hyppig brukt de siste dagene!
Posted by Picasa
Så er den lille prinsessa vår blitt 5 år, og det har blitt feiret til gangs! Selskap i barnehagen på lørdag og Myraparty i dag. Etter en litt kronglete start på selve dagen i dag ble det full fart for jubilanten som er strålende fornøyd med både besøk, presanger og kaker. Akkurat nå har vi en liten prinsesse i sukkersjokk, men om et par timer skulle vel jubilanten være passe utslått. Og DA skal denne husmora slenga bena på sofaen og nyte et høvelig glass rødt!

6 kommentarer:

 1. Hurra, for e fin prinsesse da! Kos deg med glasset ditt! Vel fortjent;) Fortsatt god påske!

  SvarSlett
 2. Nydelig Askepott var det!
  Deiligodtenammenam kake og at kronen brukes flittig skjønner jo JEG som er Prinsesse selv.
  Kos deg med vinen og ha en fortsatt god påske!

  SvarSlett
 3. Hun var utrolig søt i den kjolen. Det var en koselig feiring og masse gode kaker ja. :D Håper vinen ble nytt uten forstyrrelser. GOD PÅSKE

  SvarSlett
 4. En herlig, liten bursdagsprinsesse der! Gratulerer med 5-åringen! :o) Begynte å fundere litt over om jeg kommer til å savne å ha barneselskaper...?

  SvarSlett
 5. Kjære alle: takk for hyggelige kommentarer og god påske til dere også! Det røde i glasset smakte fortreffelig, og inntatt sammen med et par episoder "Sex og Singelliv". Heidi: barnebursdager er gøy og jeg syns det var ganske rart da storebror besluttet at nok var no. Litt stusselig det,da.. Men han slipper ikke helt unna allikevel.. :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer til lille STORE A! Fortsatt god påske til dere.

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!