fredag 3. april 2009

GOD GUL!

Årets vinner av guleantrekket!

Guleorkesteret..

Posted by PicasaOg et guletre....
En får ikke mer moro enn det man lager sjøl. I dag har vi hatt gulebord på jobben. Vi har sunget gulen inn med gulesanger, spist gul mat (det betyr sånn mat som egg, kylling, eggerøre, honingmelon osv) drukket gul drikke (det betyr sånn drikke som appelsinjuice, solo, hvitvin og eggelikør), bordet var dekket opp pent i gult, vi har hatt guletre og guleorkester og dessuten er det obligatorisk at man har på seg minst ett klesplagg i gult. (Noen tar akkurat den delen mer seriøst enn andre.. ) Husmor kan egentlig ikke tenke seg noen morsommere måte å feire inngangen til påskeferien på. Tar hun ikke helt feil, sitter det noen kyllinger og kakler der ennå, men denne husmora måtte hjem for å ta seg av obligatoriske bursdagsforberedelser..

For å sette dere lesere i ordenlig gulestemning bringes herved et lite utdrag fra en av årets gulesanger: (melodi:"På låven sitter nissen")

"Men haren, se han truer med sin store skje: "Nei bare se, og kom av sted, for gulegrøten min den vil jeg ha i fred, og ingen, ingen vil jeg dele med". Men hønene de hopper og de danser, og de svinser og de svanser, og de klorer etter grøten, og de stanser, og de legger eggene i ring, ring, ring.."

8 kommentarer:

 1. Det hørtes utrolig morsomt ut.. Da vet jeg hva som skal foreslåes til påsken neste år på jobben.. :D

  SvarSlett
 2. Ikke sant? Jeg syns denne idéen er så god at jeg har lyst til å overføre den til hjemmebane! Lenge siden jeg har ledd så godt og hatt det så morsomt!

  SvarSlett
 3. Fnis - og hysterisk latteranfall (igjen)! Det er utrolig gøy, anbefales ALLE:D God GUL!!!

  SvarSlett
 4. C-Mor: GOD GUL til deg med! Jeg syns de sangene var utrolig morsomme, altså. Spesielt den siste! Ny klassiker, intet mindre.. :)

  SvarSlett
 5. Du har det jammen fint på jobb altså =;-) Ikke engang vi polansatte får sånn traktering med vin og eggelikør... He he..
  Hørtes kjempekult ut hvertfall!!!

  SvarSlett
 6. Det hørtes utrolig morro ut!
  Sånt skulle vi hatt på jobben hos oss!

  SvarSlett
 7. Hege: bare så synd jeg ikke fikk smakt på godsakene da! Typisk... Aldri har vel eggelikør sett så forlokkende ut..
  Prinsesse: kanskje til neste år?

  SvarSlett
 8. Fikk du ikke smakt? Hmm.. Da får vi ta det igjen her hjemme ja=;-)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!