søndag 26. april 2009

Det er noe jeg lurer på.. (Brun&Blid)

Hvem er disse menneskene som spretter ut lettkledd og utrolig brune så snart gradestokken har passert 12 plussgrader? Hvordan får de det til? De har en farge som en stakkars husmor bare kan drømme om å oppnå i løpet av en sommer, vel og merke dersom sommeren har vært knall. De er ikke en gang det minste røde eller oransje og brunfargen er tilsynelatende jevnt fordelt over det hele. Hvordan går det an?

 • Legger de inn en 14 dagers ferietur i begynnelsen av april hvert bidige år?
 • Sprayer de seg brune? Blir ikke det fryktelig dyrt sånn i det lange løp? Forsvinner ikke den brunfargen etter en liten uke?
 • Tar de solarium? Er det noen som i det hele tatt gjør det lenger, når vi alle er veldig opplyst om hvor farlig det er? Eller gir de bare blaffen? Eller er det ikke sååå farlig?
 • Bruker de selvbruningskrem? Hvordan blir fargen da så jevnt fordelt over det hele og hvorfor ser de ikke oransje ut?
Husmor har også lyst til å være så brun . Husmor er skikkelig misunnelig. Husmor lurer...

8 kommentarer:

 1. Selv er jeg en vinterblek husmor. Det er nok ikke ut å ta solarium for jeg kjenner mange unge mennesker som gjør det. Selv har jeg aldri prøvd, liker fargen jeg får fra solen og syntes det er helt ok å være bleik om vinteren(det er jo helt normalt).

  SvarSlett
 2. Det er nok desverre de som har bedre grunnlag til å bli brune.. Nevøen min blir nesten svart bare å se sola, så han har ikke arvet de egenskapen fra denne siden av familien, men hadde ikke sagt nei til litt mer grunnlag for å bli brun nei. Heldigvis har jeg fregner som "slår seg sammen" i hvert fall i ansiktet. :D hehe

  SvarSlett
 3. Jeg tror nok at flesteparten av dem som er så irriterende brune alt nå - tar nettopp solarium.
  Tror igrunn ikke det er så ut, de vet vel om risikoene, men skiter det langt!
  Skal innrømme at jeg selv har tatt solarium, men da har jeg som regel gjort det 3-4 ganger i løpet av en 10 dagers periode FØR jeg har blitt lagt inn på sykehus for oprasjon osv. rett og slett fordi - da ser jeg ikke fullt så syk ut som jeg egnetlig føler meg..
  Det hjelper litt det!!
  Men det er noe jeg gjør svært sjelden da, ettersom jeg tross alt ikke har klippekort på sykehuset!

  SvarSlett
 4. Det er nok endel som tar solarium. En del soler seg mye om sommeren og så holder de det litt vedlike i løpet av vinteren før de setter inn støtet i løpet av april. Og ja, det er skikkelig ekkelt. Ikke har de flassete hårete / nuppete legger heller.

  SvarSlett
 5. Kjære Ladybug: ja, jeg tar heller ikke solarium, vil veldig gjerne ha litt farge til våren.. Om vinteren kan man være så blek man bare vil! :)
  Cathrine: det er et kjent faktum at noen blir fortere brune enn andre! Men sååå brune, sååå tidlig? Har mine tvil, her altså! Fregnene dine er fiiiine! :)
  HKH: Ja, jeg har også tatt solarium i enkelte tilfeller, men sist gang var ca 10 år siden. Lurer på om det er farlig å ta bittelitt nå, f.eks?
  Fru Storlien: vet egentlig ikke hva som er verst, at de er knallbrune, eller at kroppen ellers ser så smekker ut.. (fnis..)

  SvarSlett
 6. Ferie i april kan anbefales... Fikk veldig fin farge.. Kunne ligge mer i sola når det ikke var så veldig varmt.. Gled deg til ferien i juli..
  Jeg har begynt å spare til neste tur....

  Søs

  SvarSlett
 7. Du får sagt det! Takk og lov at det ikke bare er meg som tenker slik. Det er jo fra naturens side ikke slik at man er brun allerede i april...?! Jeg vil heller være ærlig og sjokoladeblek (av den hvite sorten:). Vi bleke får trøste oss med at vi slipper unna rynker og solkreft. Så det så;)
  Lmb

  SvarSlett
 8. Søs: jeg gleder meg allerede. Og jeg klarer HELT fint å ligge i sola i 40 grader pluss om det er så om å gjøre!
  Lmb: Sjokoladeblek var et godt ord! Vet som sagt ikke hva disse menneskene gjør, men noe er det! Rynkefri kan jeg vel ikke kalle meg, men jeg hadde sikkert hatt flere rynker dersom jeg hadde ligget i solariet halve vintern!!:)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!