mandag 22. mars 2010

Film:The Curious Case of Benjamin Button


Kryss i taket! Vi har fått sett en film her i huset. Følgende sjeldne begivenhet førte til at vi forsov oss med godt og vel en time i dag morges, men pytt. Det var verdt det! For de som ennå ikke har fått sett denne filmen, så kan den trygt anbefales videre. "Den fantastiske historien.." er rett og slett en feelgoodfilm av beste sort. Og det er en underlig historie som fortelles. Benjamin Button blir født inn i denne verden som en olding, og blir overlatt til et aldershjem timer etter at han er kommet til verden. Her blir han tatt i mot og adoptert av den elskelige bestyreren Queenie. Ingen tror at han kommer til å overleve, men Benjamin eldes baklengs og blir yngre etterhvert som årene går. Denne merksnodige skjebnen fører selvfølgelig Benjamin ut i diverse videverdigheter, mange av dem veldig morsomme, men sentralt i historien står allikevel kjærlighetshistorien mellom i begynnelsen den svært gamle Benjamin og den pur unge Daisy, glitrende spilt av Brad Pitt og Kate Blanchett.

5 kommentarer:

 1. Høres ut som om du er hakket mer begeistret for den filmen enn jeg ble. Men for all del, severdig film! :o)

  SvarSlett
 2. Takk for tipset!
  Jeg har den, men har ikke sett den ennå... Så får jeg vel ta den med å se når jeg går på nattevakt.

  SvarSlett
 3. Åååå den vil jeg og se=:-) ...

  SvarSlett
 4. Heidi: har du skrevet om den?
  HKH: gjør det! :-)
  Hege: anbefales, som sagt!

  SvarSlett
 5. Jeg leita, men det ser ikke ut som om jeg har skrevet omtale, nei. Men jeg syntes filmen var en litt svakere Forest Gump-etterligning. Men nå var jo Forest Gump knallgod, da... :o)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!