tirsdag 2. juni 2009

Kaoskontroll

Holder det med:
60tacoskjelltreglasssaus1kghvitosttreagurkerymseboksermaisplentytomaterløkogymse samt60 muffinsbløtkakebrowniesogsaft? Til 19 jenter hvis man ikke har regna helt feil.
Og hvor skal de egentlig sitte?

4 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen!

    Vi fikk gjort unna feiringen av 4-åringen i går. Veldig kjekt med strålende sommervær når huset fylles opp av ivrige småtasser; et stort plaskebasseng var nesten alt vi trengte å tilby gjengen. I tillegg til noen få pølser og uhorvelig store mengder med kaker og boller.

    Om du synes du er på hæla; vi fikk ikke organisert oss godt nok til å få skrevet innbydelser en gang, vi. Invitasjonene ble overbragt muntlig eller per sms. To dager før feiringen.
    Det er godt lillegutt ikke er så opphengt i formaliteter…

    Lykke, lykke til i dag. Nitten jenter.
    Jøje.

    SvarSlett
  2. He he, synes jeg kjenner meg igjen ja=,-)
    Jentene blir uansett fornøyd!!

    SvarSlett
  3. Lykke til! Og de sitter ikke så lenge, så komforten er uvesentlig.

    SvarSlett
  4. Hotsiv: Ja, store menger går unna, som kjent. Men det er jo bra! Vi hadde også tenkt til å ha badebursdag, men været satte en stopper for det. Ergelig når det har vært så fint i mange dager!
    Hege: regner med at vi alle kjenner oss igjen, egentlig. Tror jeg aldri blir trygg på om det er nok av ditt eller datt..
    Fru Storlien: du har så rett! De endte på gulvet i en viss hagestue. Oppdatering følger! :)

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!