mandag 1. juni 2009

Ja da!!

Endelig var sommeren her! Eller som storesøster har sagt minst fire ganger i dag: "jeg syns det er skikkelig rart at det er juni, jeg!". Ikke så rart, i morgen er det bursdag, og go`jenta vår blir 9 år. Vi har lovet badebursdag (dvs løpe gjennom en spreder..) og håper og tror at været holder seg, bare bittelitt til.. Her finnes nemlig ingen backup-plan, og som vanlig er vi litt på hæla. Men det ordner seg! Helga har vært lik bading og soling for jentene, mens gutta har båret stein på stein. Livet er skikkelig urettferdig. Forøvrig registrerer vi at myggen i Myra er like stor i år som i fjor, og husmor venter spent på gemalens myggmaskin.. ( det kunne jo vært kjekt å se om den faktisk har noe for seg..)


Vi er skikkelig heldige som bor bare et steinkast unna et flott friluftsbad! Det frister mer med 23 grader i vannet enn ca 18 grader i sjøen akkurat nå...


5 kommentarer:

 1. Det så deilig ut.. Jeg har vært flink i finværet, vaska bil og sykkel, men de er vel begge fulle av støv og pollen igjen tenker jeg. :D De jeg leier hos arbeider i hagen de også så da blir det støv overalt.
  Ha en fin bursdagsfeiring idag og gratulerer med dagen til storesøster. :D

  SvarSlett
 2. Så deilig ut på Nebben ja. Fine bilder som vanlig. Vi har også lagt merke til myggen. Ahrrggg - jeg blir gal av det. Vi kjøpte jo myggmaskin i fjor til ca. tusenlappen, ikke den til over 6 (seks!!) tusen. Usikker på effekten men... I år har vi snakket om å kjøpe MASSE myggnetting. Kle inn hele uteplassen rett og slett. Da kan myggen bare surre rundt og se dum ut!!
  Anita

  SvarSlett
 3. Cathrine: Takk for det! Hagearbeid= støv, ja. Det kan vi skrive under på!
  Anita: takk! Tenker at dere merker myggen enda bedre enn oss. Myggnetting er sikkert en god ide. Husk å ta bilde av en forbauset mygg!! :)

  SvarSlett
 4. He, he, ja det skal jeg. Så koselig å få kommentar på kommentaren sin. Skjønner at du syns det er artig med respons på bloggen din. Anita

  SvarSlett
 5. Det der så usannsynlig deilig ut!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!