onsdag 17. juni 2009

Learning by doing?

Skal tro om noe lærdom gikk inn da husets yngre utgave av Lars Monsen tok med seg juniorutgave av sovepose på tur og i tillegg glemte liggeunderlag? Og ja. Husmor har sluttet å sjekke om poden har fått med seg alt som trengs for ei natt ute i villmarka, for det kalles nemlig en bjørnetjeneste...

3 kommentarer:

  1. Den har vi praktisert også, og noen ganger går det inn og andre ganger ikke. man får satse på at det ikke er de gangene prosjektet faller i fisk de vil huske resten av livet. Og dessuten er liggeunderlag så tynne at det går sikkert helt fint uten!

    SvarSlett
  2. Fru Storlien: så sant som det er sagt, men jeg satser på at det går noe lærdom inn. Han var ikke fornøyd når han kom hjem, for å si det sånn! Tror han syns det var dummest med den minisoveposen som bare såvidt rakk han litt over magen.. Og jeg var flink som unnlot å si "Hva var det jeg sa?"..

    SvarSlett
  3. Festlig! :-) Selv om du klarte å la være å si noe, kan jeg tenke meg at du hadde veldig lyst! ;-)

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!