onsdag 10. juni 2009

Exit Plantasjen

Nok er nok. På Plantasjen må du bruke håv for å fange en ansatt, snittblomsteravdelinga er lagt ned, (og for den saks skyld har de nesten ingen snittblomster heller) og grillkullet er dobbelt så dyrt som hos f.eks Rema 1000. Denne husmora slår opp fra og med i kveld.

4 kommentarer:

 1. Vet du at jeg er heeelt enig med deg der!
  Jeg har vært på Plantasjen gud vet hvor mange ganger og det eneste jeg egentlig har nappet med meg er sånn nips naps fra billig torget.
  Plantasjen er DYRT det nemlig!!!
  En skulle tro at en så stor kjede butikk ville hatt lave priser, med tanke på det kvanta av varr de tar inn.
  NEI - jeg har slått opp for lenge siden og returnerer stort sett toil mitt lokale gartneri hver gang det er noe..

  SvarSlett
 2. Ikke bare er de dyre, de er sure også! Jeg bad om tips angående en blomsterpotte, og fikk en overhaling som ikke lignet grisen. Budskapet var kort fortalt at dette var slikt man burde vite hvis man skulle ha blomster innendørs. Nei takk, aldri mer.

  SvarSlett
 3. Det er mye koseligere på Oasen feks. Selvom det hender det er noen litt sure damer der også...

  SvarSlett
 4. HKH, Fru Storlien og Heidi: vet dere, jeg er så enig i alt dere sier! Og for hver gang jeg har vært på Plantasjen, har jeg lovet meg selv at "aldri mer..". Denne gangen skal jeg forsøke å holde det jeg lover... og kanskje Plantasjen skjerper seg litt? De fanger nemlig opp det som står om dem i slike blogger, har man latt seg fortelle...

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!