onsdag 10. juni 2009

Kaoskontroll (del to)

Husmora har kontroll! I årets travleste uke er hun vel forberedt til den siste avslutningen i morgen, og skal traktere sin familie med de lekreste grillspyd, salat, baguetter, muffins, kaffe på kanne og brus med smak av sommer. Hun har asjetter, bestikk og servietter sirlig pakket ned i en passende kurv.

I motsetning til absolutt alle andre avslutninger hvor de stakkars ungene fra Myra har måttet ta til takke med grillpølser og halvtørre lomper, ei flaske brus på deling (den vi fant i kjøleskapet) og ellers manglende ketchup, ingen tallerkner og stressa foreldre som attpåtil har glemt at det faktisk er ganske vanlig at poden får lov til å pynte seg på en dag som denne.

Ååååh, for en deilig følelse det er å ha litt kontroll for ei dobbeltarbeidende husmor! Denne følelsen antas å vare ut kvelden, og kanskje rekker den til og med ut dagen i morgen, før man atter en gang kastes ut i det bunnløse kaos som ellers preger hverdagene våre.

7 kommentarer:

 1. Det er så godt å høre at det er andre som også har det problemet.
  Tidligere har jeg hatt stål kontroll, men nå er picnic kurven så utslitt stakkars at den har gått opp i liminga, dermed blir det litt sånn halv panisk!
  Dessuten har jeg aldri helt skjønt vitsen med at folk har med seg grønnsaker i aleminiumsfolie osv.
  Det får da være måte på???

  SvarSlett
 2. Å så flink du er=:-) Deilig å ha det i orden ellers blir det lett de grusomme grillpølsene ja... Kos dere på avslutning=:-)

  SvarSlett
 3. Grillspyd -da har du kontroll altså:)
  Vi er strålende fornøyd med en stor kurvveske, strandstoler, varm kaffe og juicebokser vi har(og mandag bakte vi med oss muffins til og med). Men så har vi sluppet unna grilling på disse sommerfestene, så vi har jo suppet litt billigere unna da...Til og med KAMERA har vi husket. Har du? ;)

  SvarSlett
 4. Jeg bøyer meg i støvet! ijor kapitulerte vi og spiste middag før avmarsj. Vi voksne fikk mye bedre tid til å drikke kaffe og skravle, og ungene kunne leke av hjertens lyst uten at mor kom halsende etter med pølse i den ene hånda og servietter i den andre.

  SvarSlett
 5. Hmm, jeg skal på avslutning på tirsdag. Kanskje på tide å begynne å forberede?

  SvarSlett
 6. Kjære alle sammen! Det ble en kjempeflott avslutning, og ingen av oss hadde egentlig lyst til å dra hjem! Og grillspydene ble kjempegode, kaffen var varm og muffins er alltid nam, nam! Enig med HKH i at lista av og til legges litt høyt, men på den annen side var det faktisk deilig å kunne ta med seg noe annet enn grillpølser, som vi strengt tatt er litt lei av! :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!