søndag 19. juni 2011

Mer å ønske seg

Jeg vil ha flere sommerfester! NÅ!!
Og jeg vil ha slike lykter i trærne som vertskapet vårt hadde i går kveld. For da blir det litt sommerfest hver eneste kveld.
Fra Ikea. Men jeg lurer på om lyktene tåler regn? 

Oppdatert: Utsolgt, utsolgt, utsolgt. Det virker som om Ikea slutter å selge sommerproduktene sine i juni. Er ikke det litt pussig da? I dag har jeg chattet med Ikea-Anna, men jeg ble raskt satt over til Ikea-Linda. Det virka som om Anna ikke helt forstod problemstillinga. Linda forstod det, men kunne ikke hjelpe meg for det. De som bor i Trondheim og omegn har fremdeles et liten sjans til å få tak i disse lyktene. Vi andre må vente til neste sommer. Eller snarere vinter/vår. Hilsen forbrukerinspektøren.

4 kommentarer:

 1. Ja, de er av plastikk og tåler regn, og, ja, jeg har også lyst på flere sommerfester:)

  SvarSlett
 2. Jeg kjenner jeg har lyst på HAGE jeg. Den som er utenfor her, ligger brakk enn så lenge. Men jeg kunne også gjerne tenkt meg lykter i epletreet mitt! :o)

  SvarSlett
 3. Ja! Godt ønske. Først bør vi kanskje ordne en skikkelig fin hage til denne festen....? Eller holder det å henge opp noen slike lykter? Eller, man må vel dyrke noen trær å henge de opp i? Ah, plutselig ble det veldig vanskelig.☺

  SvarSlett
 4. Hei igjen. Ville bare nevne at jeg leste meg opp på dine Krakow-innlegg, jeg reiser dit nå. Har notert drager, gode sko og jødekvarteret. ☺

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!