torsdag 23. juni 2011

Leselykke

Jeg har lest boka om Perry H. Crandall, eller Pærri blant gode venner. Perry Crandall er ikke tilbakestående. Han har 76 i iq. Han er bare litt sen. Pærri er heldig. Han har bestemor og gode venner. Han har en fin jobb, og han blir bare bedre og bedre i jobben sin. Pærri er heldig. Han vinner tolv millioner dollar i Washingtons delstatslotteri. 

Jeg vil gjerne være venn med Pærri. I det minste skulle jeg ønske at jeg kjente en som han. Som har et enklere syn på livets utfordringer enn de fleste. Men samtidig så mye mer reflektert. 


Pærri er fin. Det finner du fort ut når du leser boka av Patricia Wood. Den heter "Lottomillionæren". Og så mye mer kan jeg egentlig ikke si. Han ved siden av meg leser om Pærri, han og. Jeg tror han liker Pærri like godt som meg. 2 kommentarer:

  1. Snakker vi en ny Forrest Gump? :-)
    Det må være deilig å ha et enkelt syn på livet. Ikke komplisere det så fælt, slik som vi andre lett kan gjøre...

    SvarSlett
  2. Ja, Pærri minner meg mye om Forrest. I begynnelsen var det litt irriterende, men så glemte jeg det helt. For Pærri er Pærri og Forrest er Forrest. Anbefaler denne sterkt, altså!!

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!