tirsdag 22. mars 2011

Stiiilig

Mia i Myra har fått ikke mindre enn samme utmerkelse fra to andre den siste uka. Først ute var Benedicte fra Skolelyst, og jammen meg kom Silje etter. Tusen takk, damer! Det er alltid hyggelig å bli lagt merke til i en stor, stor bloggverden. Den som har lest blogger en stund, veit at det følger med en utfordring i kjølvannet av en slik utmerkelse, denne gangen er det 8 ting som skal deles med resten av verden. Lignende spørsmål har blitt besvart tidligere, men vi kan alltids hoste opp noe mer, vel? 

Åtte: jeg har store planer på gang. Det har vært en lang prosess, men dersom veien går dit jeg vil, kan det være at 2011 medfører endringer for undertegnede og familien. 
Sju: Disse planene medfører ikke flytting eller flere barn. Bare så det er sagt. 
Seks: Jeg er elendig på å bake kaker. Rullekake, bløtkake og boller er unntaket. 
Fem: Jeg har akkurat sett på skatteoppgjøret for 2010. (Har du?) 
Fire: Jeg trives ikke når folk bare er opptatt av sitt og ikke ser at hjelp kan behøves på andre kanter. Mitt forsett for 2011 er å bare gjøre det, ikke irritere seg over at andre ikke gjør det. For det fører ikke fram allikevel.Og (I might add) jeg skal ikke innta martyrrollen. For den liker jeg også dårlig.
Tre: Jeg har bursdag på selveste nasjonaldagen. 
To: Jeg liker musikk, hører mye musikk, og blir lettere frustrert på fester der det bare skal spilles musikk fra 80- og til nød- 90-tallet.  Jeg hopper opp og ned på de konsertene jeg får gå på og er en villig groupie, musikalsk sett.
En: Ungene mine har fornavn som starter på M - I - A i kronologisk rekkefølge. Den smarte leser vil nå ha oppdaget hvorfor katten heter M-I-A. Og herav bloggens navn. 


Er det noen som ikke har fått denne utmerkelsen til nå? 
Jeg prøver meg med selveste Pia, ei fin bydame, Marie i Fattighuset, Wanda, og Bustenellik.

4 kommentarer:

 1. Puhh, blir helt svett når jeg leser at det skal bli store endringer så det var godt du slang på kommentar 7=;-) He he...
  Og ja- her er skatten sjekket-- merkelig hvor høy pulsen kan bli bare av å gå inn på en nettside=;-) Like spennende hver gang!

  SvarSlett
 2. Takk for stilig award! Og så til selveste meg!;)
  Nei, jeg har ikke sjekka skatten ennå - vet ikke om jeg tør...

  SvarSlett
 3. Artige 8 opplysningar om deg.
  Eg hopper også opp og med på konsertar!!
  Og Bob Dylan skal til Bergen 29.6.
  Høyrde han i Oslo for nokre år sidan. Han var ein skikkeleg surpomp, på scena, sa nesten ikkje eit ord til publikum. Men han er jo Bob Dylan, så eg reknar med at eg hoppar litt i Bergen
  29.juni.....

  SvarSlett
 4. Takk for award! Gøy! Spent på hva punkt 8 hos deg innebærer ...

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!