torsdag 13. januar 2011

Hva skjer hvis?

Hva skjer hvis jeg løfter denne 20 ganger om dagen på hver arm i et helt år? 

a) får jeg armer som mitt store armforbilde Madonna? 
b) skjer det ingenting? 


Dette er altså et før-bilde. Etter-bilde kommer 13. januar i 2012. Sånn at dere skjønner at jeg ikke har til hensikt å jukse, tok jeg bilde av armen med fine fødselmerker på. Jeg har ikke tenkt til å drasse med meg manualen på ferier. Så egentlig blir det jo ikke et helt år. Dessuten vil jeg påpeke at dette på ingen måte må betraktes som et nyttårsforsett. Jeg er bare nyskjerrig.

13 kommentarer:

 1. Du vil bli sterkere etterhvert. Etter ca 1 mnd vil det stoppe opp. Da må du legge på mer, ellers (nesten) ingen vits.

  SvarSlett
 2. Du kommer til å vinke som Michelle Obama tror jeg. Syns forresten det var tøft å ta bilde av fødselsmerkearmen, vi gjennomskuer deg om du finner en lånearm fra internettet og redigerer på fødselsmerker nemlig! Kjør på!

  SvarSlett
 3. Nå har jeg googla etter Madonna-armer på nettet og jeg skjønner ikke helt hva du mener. Hun har da virkelig ikke spesielt fine armer? Alt for markerte og senete. Jeg synes, helt ærlig at dine armer er myyye finere! Men et 20 ganger om dagen-eksperiment er interessant. Jeg plotter inn datoen (som forøvrig ikke er spesielt vanskelig å huske siden Ida har bursdag i dag... ;o) ).

  SvarSlett
 4. To be continued? Spennende prosjekt, selv omMadonnarmer ikke er noe å trakte etter. Michelle Obama derimot, hun ser da ut som om hun gjør noe annet enn å trimme og trene og be om evig ungdom.

  SvarSlett
 5. Madonna armer er ikkje noko å strekke seg etter.
  3 kg vekter var imponerande, dersom du bruker dei då ;)
  Eg har på 1,5 kg, liggandes her ein plass.....

  SvarSlett
 6. Lurt! Å legge det på bloggen, for da husker du kanskje på å utføre øvelsene? Skal bli kjekt å se resultatet iallfall!
  Eg har fått meg rokkering. Burde jo lagt inn eit bilde av midjen...før og etter. Men eg trur ikkje det... :)

  SvarSlett
 7. Du hadde jo sneisne armer fra før av, lite grevinnesleng der...Men du får trakte etter Michelles armer.

  SvarSlett
 8. Artig og spennende prosjekt! :D

  SvarSlett
 9. Er dette er forsøk på å få kommentarer som "ååå, du har flotte armer"? Vel, det funka! Lite grevinneheng der, ja.

  SvarSlett
 10. Alle: Jeg syns både Madonna og Michelle har fine armer. Marit Bjørgen sine er litt i overkant. Jeg takker for fine kommentarer vedrørende min arms beskaffenhet, men lover på tro og ære at det ikke var et forsøk på å fiske etter gullige kommentarer. Mine armer er helt normale. Men nå blir det kanskje litt muskler. Og det syns jeg er fint!

  SvarSlett
 11. Starta sjølv med styrketrening for eitt og eit halvt år sidan. Mitt mål var ein ein liten dal på skrå på utsida av armen. (Vanskeleg å forklara, defined trur eg ein ville sagt på utanlandsk). Det har eg fått.Men det er som Siri skriv, du må auka belastninga. Eg har auka kvar månad på apparata på treningssenteret. Lykke til, veldig fornuftig av damer å trena styrke. Eg gjer det for å redusera benskjørhet. Cilla.

  SvarSlett
 12. Cilla: ja, jeg har skjønt at jeg må øke belastninga, og har fått det strålende tilbudet om å låne 18-åringens manualer. Enig med deg, styrketrening er KJEMPEVIKTIG! Jeg trener styrke én gang fast i uka, og merker så inderlig godt at kroppen har godt av det!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!