torsdag 16. september 2010

Så lite som skal til


På tirsdag var jeg på vei til et møte. Jeg var sent ute, men for en gangs skyld ikke så stressa som jeg vanligvis ville ha vært..På vei inn i biblioteket møtte jeg en gammel mann. Jeg smilte til mannen. Han ble så glad at han ga meg en klem. Jeg ble glad for klemmen. Det er så lite som skal til for å glede et annet menneske. Jeg tror vi begge fikk en mye bedre dag.
Har du gledet noen i dag?

6 kommentarer:

 1. Så fint! Det er ikke altid det er så mye som gjør en stor forskjell. Min glede i dag var å se ansiktet på en elev i det han skjønte at ordet som var vanskelig å lese var "bæsj". Han fikk dreisen på det etter å ha lest det sånn ca 40 ganger!

  SvarSlett
 2. Fin historie! Eg fekk ein bloggide med ein gong eg las den.... ;)

  SvarSlett
 3. Ja, det har jeg faktisk! Selv uten å slenge meg om halsen på fremmede mennesker. ☺

  SvarSlett
 4. Jeg gleder da noen hver dag?...;) Har nok ikke gitt noen en spontan klem, men prøver å spre litt glede der jeg kan (huff, dette ble veldig klissete...)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Jeg er glad du var i stand til å levere noen en hyggelig stemning. Når vanskelige øyeblikkene i livet hjelper ser du en fremmed, hjelper det mye ut av en vanskelig situasjon eller en situasjon. Jeg er fra Hviterussland, byen Mogilev. Jeg er veldig glad for at du hjelper en fremmed gratis. Jeg leser deg gjennom google translate. Mye nyttig informasjon for meg å finne for seg selv og måten kult bilde.

  SvarSlett
 6. Så koslig!
  Eg har gledet noen eg og! (Flaks du spurte i dag....)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!