søndag 28. februar 2010

Exit vinterferie

En god uke er ved veis ende. Det deiligste med ferie er jo at man får brutt med den daglige rutinen. Da gjør det ikke så mye at vi også¨har jobbet litt sånn innimellom.

Dette var vår vinterferie:

Vinter i Ålesund hos bestemor. Jeg slutter aldri å la meg imponere over utsikten fra mannens barndomshjem. Sunnmørsalpene i bakgrunnen.

Innlagt besøk til Atlanterhavsparken. Her i den tropiske avdelingen. Kan jo drømme om å komme til et sted med slike fisker svømmende rundt i havet..


Den tøffeste av dem alle. Det var øgleutstilling der også! Her en grønn iguan som var riktig så sosial, tror vi. Og forresten ser det ut som om han (?) har tatt på seg en supermanndrakt som du bare kan zippe glidlåsen av!


Og tilbake i Oslo: konsert på Rockefeller med en (for oss relativt ukjent) indie-pop prinsesse som skapte de fineste lydbilder! Vil gjerne høre mere! Takk Ida, for fin, fin julegave!


Og i dag har vi kost oss i selskap med god mat og vin, og feiret det lille fadderbarnet vårt, som allerede har blitt ett år!

Jeg syns det har vært en fin uke. Har dere hatt det fint?

5 kommentarer:

 1. Miniferie er kort, men deilig! Og så er det bare fire uker til påske!! :-D

  SvarSlett
 2. Det så ut til å ha vært en alletiders vinterferie..
  For vår del ble den tilbragt på Beitostølen i campingvogna til noen i familien. Eller på HYTTEN, som vi liker å kalle det...

  SvarSlett
 3. Her har det vært en helt vanlig jobbeuke, fordi Sønnen er jo voksen og bor for seg selv.
  Men til påske, DA blir det bra! Da reiser vi på besøk til ham i Trondheim!

  SvarSlett
 4. Heidi: og nå er det tre uker!
  HKH: Hytten, ja! Fint det, vel?
  Osloskånskan: ikke lenge til påske! Og jobbeuke er jo også bra, og med tanke på at det var vinterferie, var den kanskje litt roligere? :-)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!