mandag 15. februar 2010

En rose, ett nettsted


Jeg har fått rose i dag! Som takk for innsatsen som prosjektmedarbeider i et prosjekt som har vart i nesten tre år. Det har vært lærerikt, frustrende, morsomt, tvilsomt, kommer vi aldri i mål-somt, og mye mer. Dette innlegget blander helt klart jobb og privatliv så det holder, (og det skal man aller helst unngå..)men i dag var en spesiell dag. Først har det gått opp for meg at dette prosjektet ikke lenger kommer til å prege arbeidsdagene som det har gjort de siste tre åra. Prosjektet heter BibliotekRom.no og har gitt oss mange grå hår helt til det siste. (les natt til mandag..) Legg spesielt merke til barnesidene, som jeg tror har blitt de fineste biblioteksidene for barn i heele kongeriket. Nå skal det bare fylles opp med spenstig og relevant innhold. Men det er en helt annen historie!

4 kommentarer:

 1. Hele nettstedet er imponerende, barnesidene er flotte og jeg likte særdeles godt filmomtalen! ;o)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så masse til alle involverte! Hils!! Jeg skal titte litt mer på det, men første klikk på logoen gå feilmelding i Opera:(

  SvarSlett
 3. Dette så jo kjempe flott ut!
  Her var det jo noe både for liten og stor...
  Skjønner at dere er stolte av barnesidene!!!

  SvarSlett
 4. Heidi: ja, den filmomtalen er god, gitt!
  Snåta: vi hadde litt startproblemer, (serveren gikk typisk nok ned den første natta) men det skal være ok nå!
  HKH: Jepp. Er veldig stolte! :-)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!