lørdag 25. oktober 2008

Unnskyld, Lars Saabye Christensen!

Men husmor klarer ikke å lese mer av boka di, "Bisettelsen". Etter drøyt 150 tunge sider var det på tide å legge den vekk. Klarer ikke, orker ikke. Husmor har lest at "Bisettelsen" setter store krav til leseren. Det er sant. Og husmor kan klare det. Problemet er snarere heller at det ikke er noe driv i historien, noe som driver én forover. Kanskje en annen gang? For husmor har jo så veldig lyst til å vite hvordan det går med de fire gutta som vokste opp på Skillebekk på 60-tallet. "Beatles" er kanskje den romanen som for alvor satte sitt spor i husmors litterære hukommelse. For ikke å snakke om "Bly", "Herman", "Halvbroren" og alle de fantastiske novellene. Men "Bisettelsen" får altså vente - i denne omgang.

1 kommentar:

  1. Så mange fine boktips du har! Har plutselig fått tid til å lese bøker igjen, nå som jeg tar bussen til jobb, så da kommer tipsene dine godt med.
    Beatles har vært en favorittbok siden videregående, men har ikke fått prøvd meg på Bisettelsen ennå. Skjønner at det kanksje ikke haster så veldig med den...

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!