fredag 24. oktober 2008

Peis til besvær

Vi har en stygg peis. Vi kunne ha valgt å bytte den ut, men som kjent, koster det bittelitt. Og peisen varmer godt og er egentlig for god til å kastes ut. Derfor ser husmor for seg at kosmetiske grep kan være tingen. Etter nitidige undersøkelser rundt emnet, har husmor ved hjelp av Anbudstorget satt oppdraget ut på anbud. I morgen kommer det en murer hit. Han var av den fåmælte typen og svarte kort og kontant på følgende spørsmål:

1) Tror du det blir mye jobb? : "Dere kan gjøre mye sjæl, vettu"
2) Kan du antyde pris? : "Jeg er billig, kommer i morra".


Hm. Husmor kjenner at dette blir spennende.

Oppdatert: han kom som lovet, og hadde etter sigende holdt på med peiser hele sitt liv. Men husmor synes at "billig" er et relativt begrep. 12 000,- koster herligheten. Tror vi må finne på noe annet.

2 kommentarer:

  1. For 12 000,- får man vel nesten en helt ny peis? Eller er jeg helt på jordet? Jeg er ikke helt inne i hva som skjer i peisverdenen... Ikke har jeg plass til peis, ikke er pipa i peisforfatning. Men når jeg engang får hytte, DA skal jeg ha peis, da...

    SvarSlett
  2. altså, det trodde jo jeg og. Men jeg innser nå at prisen på peiser er akkurat dét. Og ikke evt. oppsetting, innmuring osv. Som åpenbart kommer på toppen av det hele :) Vi lærer noe nytt hver dag, gitt!

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!