fredag 31. oktober 2008

Halloween i Myra!

(to jenter som er klare for feiring..)

Ja- vi innrømmer det: i Myra feirer vi Halloween. Det er liksom ikke helt stuerent å si at man gjør det. Det er ikke "tradisjon". Og husmor kan være enig i at handelsstanden ser sitt snitt til å utnytte en dag som denne. På den annen side: hvis man aldri åpner opp for noe nytt så hadde det vel ikke vært noe som het "tradisjon" i det hele tatt?

I Myra er vi i ferd med å skape en hyggelig tradisjon med at vi samles ett sted og så går en tur med ungene. Vi allierer oss med kjente (gjerne pappaer!) som er hjemme for å dele ut snop. På den måten plager vi ingen, og knepene holder vi oss langt unna. Så også i år. Og ungene har storkost seg!


(To søte hekser ute på sin første Halloween-tur)

(Naboene har lagt sin sjel i detaljene..)


(Den ene heksa sovnet lykkelig til slutt..)

3 kommentarer:

  1. Halloween er moro! Sånn er det bare! Herlige små hekser! :o)

    SvarSlett
  2. Halloween er gøy for de små. :) Så skjønn liten sovende jente på siste bildet. :) (Poden min foreslo at dersom han hadde vært president i Norge, så skulle han bestemt at vi skulle feire Halloween tre dager til ende, - og så hadde vi heller ikke trengt å vaske av ansiktssminken om kveldene. :p )

    SvarSlett
  3. Godt forslag, da! Jeg er ikke så flink til å sminke ungene, men de var fornøyd allikevel! For ikke å snakke om godisen! Høy kosefaktor på en ellers grå oktoberkveld :)

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!