onsdag 15. oktober 2008

Når uhellet er ute

Å være forelder krever mot i brystet og vett i panna. Det er jo så mye som kan skje.
Da tenker ikke husmor på alle de vanlige sykdommene, som forkjølelse, influensa, øyekatarr, omgangssyke. Nei, her snakker vi om de ekstraordinære uhellene som av og til skjer. Og det blir tross alt noen uhell når man har tre barn i hus.

I dag kom den største hjem med stoooor nese. Den er muligens knekt. Årsakssammenhengen trenger vi ikke å gå inn på her, men det har visstnok vært masse blod. Så nå blir det (kanskje) røngten og videre pleie. Skjønt vi vet ikke helt, for det er ikke sikkert at den er knekt og dessuten er det veldig vanskelig å påvise noe sånt. Det sier de i alle fall på legevakta. Av andre uhell i heimen kan nevnes: perler i nesa (to ganger..) bakhode i betongen, lyskestrekk, forstua tær, forstuet arm, brente hender, polypper og sikkert mye annet som vi nå har glemt. Det er ille der og da, men tross alt er det jo bare småtterier som for det meste har gått bra. Hva som skjer med nesa vet vi i skrivende stund ennå ikke, men den som lever får se..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!