mandag 30. mai 2011

Samler

Jeg har aldri vært særlig opptatt av ting. Jeg fikk nervøse rykninger av å skulle sette opp ønskeliste over ting til vårt eget bryllup. (Heldigvis tok husbonden grep da han innså at vi kunne bli sittende med 20 forskjellige blomstervaser.) 
I vårt hjem er det ikke mange ting, bortsett fra bøker da. Der har vi en del. 
Men nå - nå har jeg blitt en samler. 

Jeg har funnet ut at det i grunn er litt koselig å ta med seg noe hjem når du har vært på tur. Så nå samler jeg på naivistiske glassdyr. Jeg kommer ikke til å løpe beina av meg på enhver ferie for å finne dyr. Men dukker de opp på min vei, ja da kan det hende at noen får bli med meg hjem.

 Møt fru Fugl fra Bornholm. Jeg blir i godt humør av å se på henne.
Og den polske varianten av "Bø og Bæ" fra Krakow. Fru Fugl lurer i bakgrunnen. Foreløpig er de gode venner. 

Hva med deg? Samler du på noe? 

8 kommentarer:

 1. Herlige! Et flott uglesubstitutt! :o))

  SvarSlett
 2. Herlige dyr! Jeg tror ikke jeg samler på noe spesielt, jeg er mer sånn at en periode er jeg opphengt i akkurat det, mens en annen periode er det noe annet jeg er begeistra for.

  SvarSlett
 3. Eg er heller ikkje spesielt glad i ting. Men tur nok eg kunne likt dei dyra dine :)

  SvarSlett
 4. Fine!
  Nei eg samler ikkje på noko. Veit ikkje kor eg skulle gjort av det, for alt forsvinner i rotet vårt, når vi har så lite hus.. :)

  SvarSlett
 5. Niks, samler ikke på noe :) Ikke som jeg kommer på i alle fall...
  Glassdyrene var tøffe :)

  SvarSlett
 6. Så fine. Jeg tror jeg kunne samla på det samme som deg. Men jeg er litt sporadisk av meg jeg og. Men får jeg et oppgeng, så får jeg det..,

  SvarSlett
 7. Nei, jeg samler heller ikke - og er ikke så opptatt av vanlige ting-ting. Men så er det jo så mye rart her i huset allikevel, det er jo morsomt med en blomstrete tallerken eller en tekanne eller en gammel lykt fra loppemarked eller et småjente-perlekjede i taklampa.... Så kanskje vi samler på rare fine og smågamle ting...?

  SvarSlett
 8. Om jeg samler på noe... Vel, i hele grunnskolen og et godt stykke inn på vgs samlet jeg på avbrukne blyantspisser. Spør meg ikke hvorfor! Jeg aner nemlig ikke hvorfor. Nå? Tja... Knapper? Jeg er egentlig ikke noen storstilt samler fordi jeg hater at huset fylles opp av unyttige ting, og kaster mer enn jeg samler, men det er jo mye vi har masse av. Sånn som bøker, Norgesglass, ehm...ehm... Kommer faktisk ikke på noe, jeg!

  Fru Fugl var forøvrig veldig fin, og man blir jo i godt humør av å se på henne :-)

  Bustekelm

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!