mandag 2. mai 2011

Krakow (2) Theese shoes are made for walking


Dette innlegget har egentlig ikke så mye med Krakow å gjøre. Alibiet mitt er å fortelle dere at Krakow blir kalt "The city of walking", og at det følgelig lønner seg å ha med seg gode sko. Og her kommer litt av poenget. Endelig kan jeg skryte av mine innkjøpte littdesperatførførtisko
Det viser seg at disse skoa, pussig nok, er noe av det bedre jeg har hatt på føttene. Jeg vurderer, helt seriøst, å kjøpe et par til. 
Dessuten syns jeg at bildet ble litt fint. (til å være tatt av meg, vel og merke.) Bildet er tatt i vårt lille krypinn i Krakow. Som jeg skal fortelle om en annen dag. Jeg lover at jeg har gjemt det aller beste til slutt.

3 kommentarer:

 1. Vi var på kjærestetur til Krakow for noen år siden. Og vi gikk og gikk..... Fin by! Og bildet er kjempefint, ja :)))

  SvarSlett
 2. Er det det sånne sko heter altså...
  Jeg har en hel drøss med sånne sko, både fordi de er gode på beina og fordi jeg synes de er fine.
  Betyr det at jeg er helt desperat tro??

  SvarSlett
 3. Jeg har nettopp kjøpt par nummer to! Hos meg bør de vel hete littdesperatetterførtisko ;-)
  De knallrøde høye (altså over ankelen)kjøpte jeg for et par år siden, og nå har jeg nettopp kjøpt et par knallblå lave. Og jeg er enig: de er gode å gå i. Om du skal kjøpe et par til? Go for it!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!