mandag 4. mai 2009

Vil ni åka mera?


Posted by Picasa
Helgas barnevennlige aktivitetsdag var uten tvil lørdag, som inneholdt både is, tivoli (av den mer tvilsomme sorten) og sen lunch på Burger King. Gjett om jentene var fornøyde. Det svir i bibliotekarlønnlommeboka, men litt må en da unne seg etter en lang vinter. Og mens husfar har lagt beslag på omtrent halve hagen med ett av sommerens mange planlagte prosjekter, er det godt å komme seg ut!

3 kommentarer:

 1. ha ha, der var vi også:) Shabby, det er ordet. Så du premiene man kunne vinne? O'la la!

  SvarSlett
 2. Shabby eller ikke, en mor her fikk et stikk av dårlig samvittighet overfor en Pia som nevnte noe om tivoli, men som har blitt helt glemt bort i kjaset og maset om kjøkken...

  SvarSlett
 3. C-mo: shabby, men gøy! Det var da slik tivoliene var i gamle dager også, minnes jeg! Premiene er som de alltid har vært: glorete (evt.solbleika) og veldig fristende for de søte små.. Vi brukte penger på en bod hvor man fikk noe - uansett! Litt juks det, da, men skitt au!
  Heidi: er heeeeelt sikker på at det kommer nye sjanser for Pia. Rundt 17.mai pleier det da å være noe der? Og på byfesten og?

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!