tirsdag 19. mai 2009

Vel overstått helg

Oi, oi, oi! For en helg det ble! Det tar tid å komme seg til hektene igjen. Full aktivitet på lørdag med arbeid i hagen, etterfulgt av dugnadsarbeid på skolen, før man tradisjonen tro stod og strøk bunadstøyet sent lørdag kveld, akkompangert av Melodi Grand Prix. Som jo viste seg å bli Aleksander Rybakks store kveld. (Hva var det husmor sa, kanskje??)

Opp tidlig 17.mai til strålende solskinn og bursdag for undertegnede, og dermed ble hun overlatt til seg selv resten av dagen, med en skokk av egne unger på slep. Hot tips: la aldri, aldri mannen din bli "head" for 17.mai komitéen. Da ser du han ikke før langt utpå ettermiddagen en gang.
17. mai tog med to stolte fanebærere for klassen og barnehagen, is, pølser og ditto, før vi skyndte oss hjem for å lage selskap. Svært hyggelig ettermiddag med god mat og drikke og superdupert selskap, før vi slengte oss nedpå sofaen for å se en del av MGP i reprise. Hurra!

To dager etter er man fremdeles ikke kommet til hektene, sliter med å ikke sovne ned i tastaturet på jobb, men håper på snarlig formstiging i forbindelse med en ekstra fridag på torsdag...

3 kommentarer:

 1. Som sagt, har en mann som de to foregående årene var innkjøpsansvarlig for 17. mai-komitéen og deltok ivrig i selve arrangementet. Og var så opptatt med det at han til og med gikk glipp av eldstedatters deltagelse i russetoget.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med vel overstått!
  Å ja, det tar tid å komme over 17.mai, selv for oss som ikke gjør istand til selskap engang!

  SvarSlett
 3. Heidi: ja, det er travelt, men noen må jo bare gjøre jobben. Synd at han gikk glipp av russetoget, da. Men han har to forsøk igjen...
  HKH: Tusen takk! Det begynner å dra seg til nå!!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!