søndag 15. januar 2012

Ting du skulle ønske du ikke hadde sagt

Det var flere enn oss som satte rødvinsskvetten i halsen under gårsdagens direktesendte Spellemann. Akkurat da det gikk så fint og alle hadde fått sitt, kom han derre Plumbovokalisten med sitt famøse ordspill henledet fra sin egen sang som akkurat hadde stukket av med "årets hit" - pris. 

Det var ei skikkelig blemme, og jeg tipper - tross alt - at han angrer dagen derpå. Ikke bare var det en dårlig spøk med rasistisk tilsnitt, men uttalelsen kan også vise seg å få konsekvenser for en tiltenkt GP-deltakelse senere i vår. 

Når det er sagt, lar jeg meg ikke imponere over Tshawes tilsvar heller. 
Å bruke det kvinnelige kjønnsorgan som et banneord er vel heller ikke helt stuereint? Jeg trodde vi hadde kommet lenger i 2012. Og jeg håper at Tshawe angrer litt og. Sånn i etterpåklokskapens lys. 


Alle har vi ting vi skulle ønske vi ikke hadde sagt. Som vi angrer sånn inn i hampen på i etterkant.


Har du sagt noe du angrer skikkelig på og som du fremdeles husker? 
Tør du å dele det med oss?

Denne fine posteren fant jeg via bloggen En mammas dag. Den selges her.

4 kommentarer:

 1. Ja Tshawes svar var også skikkelig modent. Vi var på fest i går og har gått glipp av hele moroa.

  Jeg har sagt ting ment som spøk, men som andre ikke har oppfatta sånn og brukt tid på å gruble på. Blir veldig lei meg da.

  SvarSlett
 2. Jeg gikk også glipp av "moroa", men rister på hodet av opphausingen. Dette er en godt eksempel på at noen velger å bli et offer.

  Jeg sier sannsynligvis ting som kan tas feil opp hver eneste dag. Jeg kan spøke med andres attributter fordi jeg kan spøke med mine egne.

  SvarSlett
 3. Like upassende begge kommentarane!!

  Har heilt sikkert sagt upassende ting eg også, men kjem ikkje på noko i farta.....

  SvarSlett
 4. Den ene like barnslig som den andre...

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!