tirsdag 15. juni 2010

Bok: "Det motsatte av kjærlighet" av Julie Buxbaum

Skal du lese én litt lettere jentebok i sommer, skal du lese denne! "Det motsatte av kjærlighet" er et sjarmerende bekjentskap i sjangeren chichlit, og absolutt verdt å låne øynene sine til et par dager. Møt en søt heltinne (Emily) som roter det til, sier opp kjæreste og jobb, og som i det store og det hele opplever at tilværelsen rakner, bit for bit.

Det hele ender selvsagt lykkelig, men ikke uten at vår Emily har gjennomgått både prøvelser og selvransakelser som skulle være gjenkjennelig for flere av oss. I tillegg til en troverdig historie (ikke for banal) er denne boka godt skrevet. Har du sans for denne sjangeren, er denne boka nesten et must.
I tillegg likte jeg omslaget veldig godt. Er det ikke fint?

3 kommentarer:

  1. Jeg likte også boka veldig godt. Så godt at jeg også anbefalte den på bloggen min og viste til din kommentarer som rett og slett dekker det jeg ville sagt om boka:) Og ja, veldig fint omslag!

    SvarSlett
  2. Å? Kanskje noe for en tomhodet småbarnsmor som trenger noe litt lett tilgjengelig som ender bra. takk for tips;-)

    SvarSlett
  3. Takk for tips! Er litt tom for bokiddear akkurat no.

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!