fredag 14. mai 2010

Jeg har sett Frokost-Tv!

Jeg er ganske sikker på at det ikke har skjedd siden 2004. Hvem skulle ane at denne dagen skulle bli slik en merkedag? Jeg har spist brødskive med bringebærsyltetøy. Jeg har drukket kaffe OG te. Jeg har sett på Sinsen skolekorps og lært hvordan jeg skal pusse bunadssølvet. Og hele tiden har jeg hatt Mammadamen i tankene. Fordi jeg fikk et lykketips av henne. Tusen takk!

Ønsker alle en superduper helg. Regner med at det er flere enn meg som har litt å gjøre før selveste 17. mai?


Bildet fant jeg på Hagefryd.no Og så har jeg pyntet litt på det.

3 kommentarer:

 1. For en fin start på dagen! Jeg har en del å gjøre, ja... Tre barneselskaper krever sin kvinne. 17. maiforberedelsene begynenr vel på kvelden den 16. er jeg redd. Håper du får en fin helg;-)

  SvarSlett
 2. Høres ut som en perfekt start på dagen;) Glad for at du har tenkt på meg og lykketipset! Wow!

  Håper du får en super helg! Klem

  SvarSlett
 3. Bergljot: veldig fin start. Fortsettelsen ble så som så! Vær glad for at jenta di ikke ble født på 17. mai! Det er jeg, og det er ikke så moro som folk later til å tro!
  Mammadamen: skal gjøre alt jeg kan for å etterleve lykketipset, og dette var en bra start. Klem til deg med, og takk det samme!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!