onsdag 27. januar 2010

Husmora goes public

Etter to år i bloggeskapet er det på tide å komme ut. I første omgang med et bittelite bilde. Ikke fordi man higer etter mer oppmerksomhet eller flere lesere, men fordi de fleste som er innom denne bloggen vet hvem husmora er allikevel. Dessuten vurderes det om man skal slutte å omtale seg sjøl i 3. person éntall. Husmora er i tenkeboksen..

8 kommentarer:

 1. Jaggu på tide du kom ut av skapet Husmor=;-) He he..

  SvarSlett
 2. Å endelig kom kommentaren min på "trykk" , har slitt kjempelenge med det Google greiene for å få lov til å legge igjen kommentarer, men nå plutselig gikk det, jippi=:-)

  SvarSlett
 3. Det er et nydelig bilde du går public med også, da! :o)

  Leste forøvrig at det begynner å bli et norsk fenomen å skjule seg bak nick på blogger. Amerikanere(!) legger ut fullt navn og nesten karthenvisning til adressen... Dem om det! ;o)

  SvarSlett
 4. Enig med deg Heidi, fantastisk flott bilde=:-)

  SvarSlett
 5. Begge: øh, her var det jo ikke meningen å fiske etter flotte kommentarer hva bildet angår, det er mere det med formen i en blogg. Men takk likevel. Karthenvisning på bloggen kommer det absolutt ikke til å bli. Disse amerikanerne, altså..!

  SvarSlett
 6. Skjønte det da søta=;-) hi hi..

  SvarSlett
 7. Jasså er det sånn du ser ut!
  Noen karthenvisning får vi nok holde oss for gode til ja, men det er jo oki å se Hvem som skriver.
  Når det er sagt , må jeg si at du ser ut som en rimelig sprek bibliotekar altså.
  Nå skjønner jo jeg også det at i ditt yrke er det ikke bare damer med store foldskjørt, pologensere og knute i nakken, og jeg så vel ikke for meg at du var en sånn.
  Men alikevel må jeg si at du ikke så ut som en typisk bibliotekar!!

  SvarSlett
 8. HKH: Det tar jeg som et kompliment! Men jeg tror at mange har et bilde av en bibliotekar som en rimelig nedstøvet person med briller og fotformsko. Heldigvis har verden endret seg!!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!