mandag 4. april 2011

Viktig informasjon fra Erik og Terje

Min private epostkasse blir fylt opp med mye rart. Men av og til dumper det ned nødvendig og viktig informasjon. Fra Erik og Terje, for eksempel. Her om dagen fikk jeg et oppklarende og svært informativt nyhetsbrev: 
 
I dette nyhetsbrevet har vi fokus på Celluliter.
Cellulitene forekommer nesten utelukkende hos kvinner. De opptrer som ujevne klumper eller bølger i huden og kalles ofte med populærnavnet 'appelsinhud'. Cellulitene kommer primært på lår, bakenden, mave og undersiden av armene.
Cellulitene er svært vanlige hos kvinner. Akkurat som noen har tykt hår og andre har tynt hår, har noen celluliter, mens andre har få eller ingen celluliter.
Husk at celluliter ikke er en sykdom, men likevel en alvorlig kosmetisk plage for mange. En god tilnærming til behandling av celluliter er å redusere giftnivået i kroppen og huden spesielt. Dette gjøres ved å kombinere ulike teknikker der både mekanisk rensing, olje, skrubb og enkel massasje inngår som en del av et behandlings regime.   
Med vennlig hilsen for Telemark Urtebrænderi, Erik & Terje

Tusen takk, Erik og Terje! Det er betryggende å vite at jeg tross alt ikke trenger sykemelding nå som bikinisesongen nærmer seg med stormskritt. 

4 kommentarer:

  1. Kva skulle vi gjort uten Erik og Terje! Takk!
    Eg har også vurdert sjukemelding, men forstår at eg er frisk! Til tross for store mengder appelsinhud :)
    (Eg og syns gutter er enkle, men det gjennstår for min del å se korleis det er med jenter. Første 18 måneder har gått relativt smertefritt iallfall!)

    SvarSlett
  2. Takk for det, Erik og Terje!

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!