mandag 11. april 2011

Love. love, love!

For et par ukers tid tilbake fikk jeg utmerkelse- igjen - denne gangen fra Fru Storlien. Det er alltid hyggelig å få gode tilbakemeldinger, spesielt siden herværende blogg har gått litt i stå i det siste. Tida, den tida. Den strekker ikke alltid til. 

(Ps. Er dette ditt personlige bilde, Fru S? I så fall finner jeg et annet jeg kan bruke. )

 

Dere kjenner greia, nå. Du forteller noen ting om deg selv og gir utmerkelsen videre. Det siste er i grunn så  mye enklere enn det første. 

 

1. Hvorfor startet du å blogge:
Lysten kom etter å ha deltatt på en kurs i sosiale medier. En av oppgavene var å starte en blogg. Og så blei det bare slik. Jeg føler fremdeles at bloggen mangler mål og mening - jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg egentlig skal skrive om
2. Hvilke blogger følger du? 
Alt for få! Noen bloggvenner er "realtime" venner, andre kjenner jeg bare gjennom nettet. Bloggene er ganske varierte, men jeg er svak for blogger som handler om alt og ingenting, som får meg til å smile, le, som får meg inspirert, og som klasker til med et og annet meningsytrende innlegg. 
3. Hva er ditt favoritt make up-merke?
Etter to realtivt dyre affærer på hjemmebane falt jeg pladask for produktene til Mary Kay. Økonomien tillater ikke slike krumspring, dessverre. Men produktene holder hva de lover. 
4. Hva er ditt favoritt klesmerke?
Er luta lei av HM, leter etter merker som kler ei dame på nesten førr. Danske VILA har flotte klær som i alle fall kler mitt budsjett.
5. Hva er ditt må-ha make up-produkt?
Dagen starter med en god ansiktskrem. Resten er en smule tilfeldig. Har blitt veldig glad i øyeprimer som gjør at skyggen sitter på hele dagen. Mary Kay (nevnt over) sin er super!
6. Hva er din favorittfarge?
Lilla, kanskje? Og kremhvitt. Har mange svarte klær. Liker rosa og olivengrønt. Vanskelig å bestemme seg. 
7. Hva er din favorittparfyme?
Jeg er ikke en trofast sjel. Nå har det gått i "Deep Reed" fra Hugo Boss. Men den er for tung i forhold til den årstida vi går inn i. Leter etter nye opplevelser. 
8. Hva er din favorittfilm?
Dette var ikke så lett som jeg forestilte meg, allikevel. Jeg er svak for romantiske komedier, og (nei, så overraskende!) er nok "Fire bryllup.."  den filmen jeg har sett flest ganger. Ellers gjorde "Festen" et dypt og varig inntrykk. 
9. Hvilket land vil du besøke, og hvorfor?
Italia. Der har jeg aldri vært, men jeg vil, vil, vil. Kunst og kultur, kombinert med flott kulturlandskap. Det blir vel ikke bedre, da? Jeg vil gjerne til Kenya og India også. Og USA. 
10. Vil du noengang skrive en bok?
Klart det! Eller. Men det hadde jo vært fint å nedtegne familiehistorien, i alle fall. Den kan gis ut på eget forlag til de aller nærmeste.
 
Jeg gir "I love your blog" - utmerkelsen videre til: 
1. Elisabeth, innerst i veien
2. Siri - i en vei ikke langt unna
3. Hun som er underveis, med kloke tanker om livet
4. Heidi - fordi hun blogger jevnt og trutt, og dessuten trenger atspredelser, nå som mannen er langt borte. 
5. En annen Siri - som er i starten av sin bloggkarriére!
6. Og til Silje, som er så utrolig søt! Og dyktig. 
7. Benedicte, med bloggen Skolelyst
8. Karianne, som er akkurat passe, i følge henne selv!
9. til Dragemamma. Jeg tror ikke på at du er noen drage!
10. Og til alle dere som ikke har fått denne utmerkelsen, men som fortjener den, og som har fryktelig lyst til å besvare spørsmålene, dere også!

Deal?
 
 
   
      

8 kommentarer:

 1. Takk. Så vanskelige spørsmål, da!!!

  SvarSlett
 2. Fine svar! Og ja, det er mitt bilde av grytehjertene jeg strikker i ledige stunder. Men lån det gjerne, det gjør da ingen verdens ting:)

  SvarSlett
 3. Haha, jepp! Akkurat hva jeg trenger i Mannens fravær! ;o)

  SvarSlett
 4. Alltid gøy med slike, men du, du vet Venezia? Det ligger i Italia, altså. Og så sier du at du ikke har vært der. Men det var du jo i fjor sommer? Eller tøysa du med oss...? :D

  SvarSlett
 5. Hehe, C-mor har rett! Har du løyet på deg en Venezia-tur? ;o)

  SvarSlett
 6. Ja, du skrev da om Venezia i fjor? Men du drømmer kanskje om Toscana eller noe sånt?
  Hvis du er hypp på Kenya, kan jeg også anbefale Tanzania!

  SvarSlett
 7. Øh, jo, jeg har visst vært i Italia. Men 5 timer teller nesten ikke, gjør det det, da? Jeg drømmer om lang ferie, og Roma spesielt. Toscana med. Okei, da, jeg hadde glemt de 5 timene. Rødme, rødme ;-)

  SvarSlett
 8. Takk, takk! Nå ble jeg glad! Har fått den før, men tror jeg hoppa galant over "hvorfor begynte du å blogge"-spm, så da kommer det snart ihvertfall!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!