torsdag 10. februar 2011

Varslet undergang, krisemaksimering og snev av erkjennelser

I dag morges hadde jeg tenkt til å klaske til med et mediekritisk innlegg om snøkaos og krisemaksimering. Jeg var skikkelig høy på pæra. 

Jeg tenkte at om dette var alt, så kunne media som i hele går bebudet verdens undergang her på Østlandet, tenke seg om én gang til. Jeg hadde jo tross alt vridd meg i urolig søvn hele natta på grunn av denne krisemaksimeringa

Det var jo ikke det at det ikke hadde snødd i løpet av natta, men mengdene var jo tross alt moderate. Ærlig talt. 

Jeg hadde videre tenkt å komme med en sarkastisk kommentar om at når katta kom seg rundt, så skulle vel jeg også klare å karre meg dit jeg skulle.

Etter en dag med tett snøvær har jeg fått tenkt meg om. Bussene står, T-banen står, bilene kjører på kryss og tvers. Jeg har brukt ettermiddagen på å ruse rundt på ubrøyta veier med hjertet i halsen og klampen i bånn. Det må du jo når brøytebilene glimrer med sitt fravær. 

Og det var egentlig det. Problemet er jo ikke at det snør så himla mye, vi snakker ikke om halvmeteren her. Problemet er at vi ikke har noe sted å gjøre av all denne snøen som faller. Og at brøytebilene er for få. Her på Østlandet. Bær over med oss.

3 kommentarer:

 1. Vi har ikke akkurat snødd inne... men det begynner å bli fullt. Ikke at jeg ikke har en hage å legge alt i, men kasteteknikken duger liksom ikke over skaftlengden på måkeverktøyet... og jeg synes nok folk kjører så rart når det kommer snø.
  Og det er fortsatt ikke måkt her, der hvordet skal måkes av dertil egnet personell og maskinpark.
  Men jeg skal ikke noe sted før i morgen så det går bra.

  SvarSlett
 2. Fortsatt lite snø i forhold til normalen...Så hvis det ikke blir noe særlig verre enn dette, er jeg i grunn fornøyd...

  SvarSlett
 3. Snø nå!? Der er jo snart vår! :)
  Snøfritt her, men desto meir regn.
  (Var forresten frost i natt. Måtte skrape bilen i dag)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!