tirsdag 8. februar 2011

Quatre fois Quatre

Siden jeg er den siste i hele blogglandia som har fått denne utfordringa, denne gangen av Heidi, måtte jeg ty til desperate forsøk på å gjøre det hele litt mer interessant i tittelen, derav den franske schwungen.  At jeg er den siste blogger i verden som får denne, kan muligens ha noe å gjøre med at jeg ofte sluntrer unna slike utfordringer. Men siden jeg nå er et nytt (og mer rasjonelt) menneske (ref. forrige innlegg) så tar jeg meg bryet, tross alt. Men interessant, det er det definitivt ikke. For dere altså.

4 TV-program jeg ser på

(Så synd at dette spørsmålet skal besvares denne uka, og ikke i forrige uke. Da avsluttet flere av mine faste følgere i TV-ruta moroa for denne gang.)


1. Frustrerte fruer. N`te sesong begynner i kveld, og egentlig har jeg vært litt i tvil om jeg skal henge med i enda en sesong. Men jeg gir det en sjanse. 
2. Korslaget. Dette er første sesongen jeg har fått med meg hele serien, og jeg må si jeg er ganske imponert. Så mange flinke folk!
3. Solsidan. Denne svenske situasjonskomedien, har, overraskende nok, vært veldig underholdende, og jeg har tatt meg sjøl i å le høyt mange ganger. 
4. Mad Men. Her venter jeg spent på at sesong 4 skal komme på DVD. Da er jeg med! 


Ny sesong, ny frue, nye muligheter.
4 ting jeg har gjort i dag

1. Lånt ut 933 bøker (sammen med Vidar) på fire effektive timer. Da koker det, og det er så himla gøy! Vi har tatt omtrent like mange bøker inn. Samt skravla om bøker med leseglade barn og ungdommer i Akershus. Det er kjekt, det!
2. Lagd en ganske uspiselig middag. Bestående av fiskepinner og noen wokgreier. Et desperat forsøk på å piffe opp hverdagsmaten. Ikke prøv dette hjemme.
3. Smurt ski til hu som skulle på trening. Jeg har blitt smøreekspert i vinter. ( I alle fall liker jeg å tru det sjøl.)  Vi har i  gått til innkjøp av en fin Swix koffert med snasent utstyr. 
4. Sett på den fine vintersola. 

Ja, ja, menn sann. Neste skritt er å sette seg opp ei smørebu, tenker jeg.
 
 4 ting på ønskelista mi

1. Nytt kjøkken. Da vi flyttet inn i huset i Myra, påstod min bedre halvdel at det skulle gå på null komma niks å pusse opp huset. Ja jøss. Vi holder på fremdeles. Og kjøkken er en stor investering. Gulv, vegger, peis, innredning. Koster mer enn vi har penger, i alle fall. 
2. Jeg vil ha en liten hund, voff, voff! I januar var det rimelig nære på. Men nå har jeg gått i tenkeboksen enda en gang.
3. En tur til Roma, Praha, Istanbul, Oxford og så videre. Her kunne jeg fortsatt i all evighet. Så mange steder å se! 
4. At vi alle holder oss friske og fine og at vi bevarer gløden for hverandre, livet og hverdagene. Dette er mitt høyeste ønske, tenker jeg. Blås i de materielle tinga, det er slike ting som teller, når jeg får tenkt meg om. 

Selv om de viktigste tinga i livet ikke kan måles i materielle goder, ser jeg ikke bort fra at nytt kjøkken kunne gjort meg litt gladere.
 4 ting jeg liker dårlig

1. Negative mennesker. 
2. Hersketeknikker. 
3. Fremmedfrykt. 
4. Følelsen av å miste oversikten. (Er egentlig kontrollfreak delux.)  


Det var det, tenker jeg! 
 

4 kommentarer:

 1. FiskeFINNER? Hvor får man tak i det? Og nå er jeg straks klar for fruene jeg også! Takk! :o)

  SvarSlett
 2. Fiskefinner fins på din lokale Rema. Også kjent som fiskepinner! Ha, ha! Retta det opp jeg, slik at ikke alle trur at jeg er helt sprø!

  SvarSlett
 3. Artige saker om deg!
  Flirer også av Heid sin kommentar :)
  Fruer no!

  SvarSlett
 4. Nytt kjøkken er ein ting som ein kan få lov til å ønske seg, syns eg. Ønsker det nemlig sjøl eg, sjøl om vårt var nytt når vi flytta inn. Men det er snart 14 år siden nå..

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!