fredag 11. februar 2011

Bokhyller til begjær

Vil ha flere bokhyller. Nå. Får ikke bestemt meg for hva jeg liker best. Organisert kaos eller stram stil. Vil gjerne ha snekrede bokhyller i hele trappeoppgangen. Skal definitivt spare til en String bokhylle som skal få hedersplass på soverommet. 

Mange bøker, bruke trappeoppgangen kreativt, String bokhylle, Montana hyllesystemer. Vil ha alt! Og lese enda flere bøker.

6 kommentarer:

 1. Så du får ikkje nok av bøker når du er på jobb altså :)
  Bøker er kjekt å ha! Eg kunne tenkt meg eit bibliotek heime, med peis og ein diger lenestol. Da må eg først utvide huset...

  SvarSlett
 2. Har du sjekket ut siden bookshelfporn.com ? Mye inspirasjon her!

  SvarSlett
 3. Hyller berre MÅ du ha! Det forstår alle!

  SvarSlett
 4. Og så må du for guds skyld huske på å sortere alle bøker etter farge! Og størrelse!

  SvarSlett
 5. Jeg kommer aldri til å sortere bøkene etter farge. Her er det mer etter innfallsmetoden. Etter en periode med selvpålagt innkjøpsstopp er jeg klar for flere bøker! Og Anita. Så morsomt at du nevne bookshelfporn. Jeg var nemlig innom nettstedet (for første gang) før jeg skrev dette innlegget. Det blir definitivt ikke siste gang!

  SvarSlett
 6. Nå ble jeg inspirert, altså! Hos meg lever bøkene et litt stusslig liv i kjelleren fordi det er så mange bøker på jobb. Kanskje tid for å endre på det??

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!