tirsdag 19. august 2008

Skolestart!

Så har hverdagen innhentet oss her i Myra, og med den skolestarten. Årets ferske tredjeklassing kan melde at det er store forandringer som har skjedd i løpet av sommeren. Læreren har nemlig klippet håret i løpet av ferien (gisp!) Videre syns hun det var "utrolig pinlig" å regne feil på dagens lekse (stykket var 11-1). Det kan også meldes at det ikke er snakk om turdager i årets tredjeklasse, men at det visstnok er svømming neste tirsdag. Og at vi da MÅ huske badetøyet.

Når det gjelder årets nykommer i første klasse på videregående skole, så er det ikke så mye fornuftig informasjon som husmor har fått ut av poden. Bortsett fra at ingen har sett snurten av engelsk-læreren, at det planlegges kanotur i hele neste uke og at det foressten er utrolig mange kuer i Nannestad. (som om vi ikke visste det fra før..) Forøvrig er husmor imponert over at han i det hele tatt har klart å våkne klokka 7:00 om morningen i ukas to første dager, når han ellers i ferien stort sett har sovet til godt over klokka 12:00..

I det hele tatt kan det konkluderes med at skolestarten har gått relativt smertefritt - i år også! Og forøvrig er det snart høstferie...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!