torsdag 21. august 2008

Gratulerer med dagen, mormor!

Mormor er 60 år i dag, og Mia i Myra stiller seg i gratulantenes rekker. I tillegg til å gratulere, vil vi få ta med jublianten på et lite tilbakeblikk på det herrens år 1948.

I 1948 skjedde bl.a dette:  • 65 618 barn blir født. Mormor var altså en av disse. Hipp hurra.

  • Prins Charles, britisk tronfølger, ble født. Det samme ble Al Gore og Ozzy Osbourne. Uten sammenligning forøvrig.

  • Norsk Tipping starter sin virksomhet. Det har ikke mormor fått så mye glede av, akkurat, men hun venter fortsatt i spenning på den store gevinsten (som alle oss andre..) Sikkert bare et spørsmål om tid.

  • De mest populære navnene på nyfødte jenter er Anne, Inger, Torill og Liv. Men mormor fikk et helt annet navn. Lurer på hvor de tok akkurat det navnet fra?

  • Et kilo kaffe koster 4,10 kroner. i 2007-priser tilsvarer dette ca 70. kr for en kilo. Det var med andre ord veldig dyrt for kaffe. Blant annet.

  • Kvinner født i 1948, har i snitt fått 2,1 barn. Se det. Stemmer ganske godt med virkeligheten. Den 1`ern i tillegg til 2-tallet kan i mormor sitt tilfelle tilskrives en energisk førstefødt.

Vi gratulerer så mye med dagen, og roper HIPP HURRA. Håper du har hatt en strålende dag!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!