onsdag 13. august 2008

Familieforøkelse(r) i Myra!

I dag er det onsdag og i Myra har vi feiret familieforøkelse med champagne mm. Vi har nemlig mye å feire om dagen, to "hemmmelige" små som er underveis, og én som er litt mer konkret. (les: født allerede) De to "hemmelige" kommer henholdsvis til verden i februar og april og har normalt to ben og er ca 50 cm lange, mens den som er født allerede (og som nå befinner seg utenfor Norge) har 4 ben og usikker lengde. Til tross for disse åpenbare forskjellene (altså to og fire ben) er det helt sikkert at alle tre krever mye omsorg og kjærlighet når de melder sin ankomst. Mia i Myra gratulerer alle sine naboer så mye med famileforøkelsene! Vi gleder oss til å bli kjent med både de tobente og de firbente.
Og helt eksklusivt kan vi her publisere et bilde av den som allerede er født (og som kommer til Myra i september..) Hipp, hipp, hurra!!

(Her er Gonzalo, soon to be Myra-beboer..)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!