onsdag 13. august 2008

Her kommer jeg! (og jeg hever meg over alle dere andre..)

Husmor kjemper en evig kamp mot ikke å bli "kjerring". Å bli "kjerring" innebærer f.eks å bli sur på bråkete ungdom på bussen. Allikevel er det ikke til å unngå at blodet bruser litt ekstra når andre mennesker tar seg til "rette" på en særdeles frekk måte. Da blir nok husmor litt "kjerring" allikevel. Slike mennesker parkerer f.eks på handicap-parkering uten å ha vondt i lillefingeren engang. Videre hopper de alltid ut av køen (selv når de stod bakerst) ved første ledige kasse i butikken og de blir kjempesure når de ikke får tatt ut kontanter i samme kasse. De bryr seg fint lite om miljøet og lar bilen stå på tomgang når de leverer barn i barnehagen eller på skolen. Skulle bare mangle. Det kan jo muligens bli bittelitt kaldt i bilen.

Husmor kjenner at hun blir litt "kjerring" når hun støter på slike mennesker. Hun blir rett og slett litt sur. Og én vakker dag kommer hun til å si hva hun mener om den slags oppførsel. Hun må bare bli enda litt mere "kjerring" først!!

2 kommentarer:

  1. Hei på deg! Du er absolutt ingen kjerring - og man er ikke kjerring når man reagerer på dårlig folkeskikk. Det er bare en av dine gode sider! Du må for all del ikke la superegoistene gi deg kjerringfølelse!Og ved å være litt nesevis mot folk som gjør noe man ikke liker er jo litt fjortis og! Hah -så det veier opp:D

    SvarSlett
  2. Aha! Den tilnærmingen har jeg rett og slett ikke tenkt på før:) Så kanskje neste gang!!

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!